Ecigg har radikalt förändrat mitt liv

Hej mitt namn är Olof och jag är 26 år gammal och har nyligen börjat med ecigg. Jag har sen jag var 16 år rökt massa cigaretter och snusat en massa. Nyligen hade jag en polare som hade något som kallades för ecigg. Han beskrev det som en elektriskt cigarett som man fyller med smak och röker.

Han berättade att e cigg är inte farligt alls för man röker vattenånga som inte skadar lungorna alls. Jag vart helt chockad och trodde inte på han först. Hur kan det finnas nått som e cigg som är som cigarett men bra för hälsan.

Jag sökte upp ecigg på nätet

Och såg att vissa personer hade gett bra recensioner om att e cigg. Var både så mycket bättre för hälsan men också billigare på längden. Jag vart återigen chockad att det här verkligen verkade att stämma. Så jag åkte helgen efter och köpte en e cigg med några smaker. Jag gick hem och öppnade upp allt och testade. Skit jag märkte direkt hur gott det var. Man märkte att man inte stank äckligt, varken i munnen eller om sina tröjor osv. Jag kan inte förstå hur jag har missat e cigg tidigare i mitt liv. Hade jag vetat det här när jag var 16 år. Hade jag börjat med det istället för allt annat skräp som cigaretter och snus.

Nu har jag testat e cigg

I 3 månader och trivs fortfarande med min ecigg. Är så otroligt skönt att bara kunna ta fram den. När man har sug efter nikotin och kan röka nästan vart du än är. Liksom sen när kunde man röka inomhus. Trodde att jag aldrig skulle kunna röka inomhus i hela mitt liv. För att alla möbler och saker man har i huset skulle börja stinka och få massa färg. 

Som sista ord vill jag bara tacka min vän som fick mig att se att det fanns andra saker. Som ecigg, där man kan få sitt nikotinsug stillat, utan att behöva ta något som skadar hela kroppen. E cigg har förändrat hela mitt liv och kan äntligen känna mig fräsch.