CBD Olja som räddade min hälsa och ekonomi

Hej jag heter Olof och är snart 55 år gammal och har använt CBD olja i lite över 1 år nu.

Jag skulle vilja berätta lite om min bakgrund för er, varför jag använder CBD olja. Och varför jag är så glad att jag har hittat den osv. 

Vi går 1,5 år tillbaka

Då jag var 53 år och var en grov missbrukar av cannabis. Jag kunde göra allt för att få tag i min cannabis. Sälja min bil, viktiga saker hemma, samt att jag sket i mina räkningar osv. Jag mådde verkligen så dåligt inombords men jag kunde inte ändra på det. Ett halvår gick och jag kunde kände att all hopp var förstört och hade ingen jag kände längre. För ingen ville vara med mig som bara knarkade cannabis hela tiden.

CBD olja

Men sen träffade jag en person som använde något konstigt i en elcigg. Jag visste att han själv var knarkare förut så jag gick fram och fråga vad han hade i den.

Han sa att det var CBD olja i den

Det är som en nyttig variant av cannabis, du får inte samma effekt. Men du blir ändå lugn av det precis som du blir av cannabis. Jag vart helt till mig när jag hörde det här och köpte mig en e-cigg med CBD olja till. Och visst hade han rätt, inte alls lika starkt men det här kommer ju funka. Det här är min räddning! Jag fortsatte röka CBD olja och livet kom tillbaka på plats väldigt fort.

Nu kunde jag betala alla räkningar igen

Betala ett mindre lån som jag hade tagit för att kunna köpa cannabis förut. Och nu kan jag leva ett helt okej liv iallafall. Allt är inte på plats än men det har verkligen blivit bättre.

Och allt tack vare CBD oljan som räddade mitt liv. Så jag vill bara tacka alla som har lyssnat på dem här orden jag har sagt till er. Och hoppas att mina ord kan få er andra knarka att också börja med CBD olja. För CBD olja har verkligen hjälpt och kommer att hjälpa er också.